Ansøg om lån online

Vil du gerne låne penge online, men er i tvivl om hvilken slags lån du skal tage eller hvilket lån der er billigst? Så se med her.

Hvad er Lån online?

Det findes et hav af låne typer, som anvendes til forskellige behov.
Der er for eksempel et forbrugslån, som er de hurtige og smarte lån. På Lån online kan du ændre løbetid og din alder for, at få det bedste tilbud på et forbrugslån.

Ligeledes findes der et boliglån, hvor du kan læse alt hvad du skal vide om boliglån inde på Lån online. Her kan du også læse om fordele og ulemper ved forskellige boligtyper.
Fx er ulemperne ved en andelsbolig, at du hæfter for boligforeningens gæld, renten er høj og du er både ansvarlig for vedligeholdelse af indre og ydre bolig. Fordelene kan være, at en andelsbolig koster mindre end en ejerbolig, du skal ikke betale ejendomsværdiskat og du er sammen om de praktiske ting med andelsboligforeningen.

Nemt, hurtigt og gratis

Når du søger inde på Lån online efter et lån, så kommer der en masse låneudbydere frem. Bl.a. Basisbank, hvor lånebeløbet er mellem 30.000 kr. og 500.000 kr.. Minimums alderen er på 18 år. Renten er mellem 4,95 – 19,95 %. Afbetalingsperioden er mellem 12 – 180 måneder.

Nedenunder alt informationen kommer der et eksempel på et samlet kreditbeløb, hvor du kan se renter og afbetalingsperiode i helhed. Her er eksemplet, at hvis du låner 100.000 kroner over 10 år, så vil renten være mellem 6,5 og 21,9 %. Du vil på dette lån regne med at skulle tilbagebetale mellem 135.356 – 231.489 kr.

Det bedste ved lån.dk er, at det er din gratis guide på nettet til, at finde de bedste og billigste lån på internettet!

Held og lykke med lånet.