Bliv en forælder med mere overskud – køb en el ladcykel

En el ladcykel er enhver forælders drøm. Denne cykeltype kombinerer nemlig de to bedste funktioner som en cykel kan have i en. Her får man nemlig både et stort lad med plads til en masse og samtidig et lækkert batteri som gør den ellers tunge cykel meget lettere at træde fremad. Det er netop denne kombination som gør, at mange forældre har denne type ladcykel som deres absolutte favorit. Som mor eller far står man nemlig ofte og skal jonglere med mange ting på én gang – og her kan en el ladcykel hjælpe.

At blive forælder repræsenterer en kæmpe omvæltning i ethvert menneskes liv. Der er mange nye ting man skal tage stilling til, og mange nye indtryk og oplevelser som skal tages ind. Derudover bliver man bombarderet med et væld af praktiske opgaver, som ofte sammen med det øgede mentale pres kan virke ganske overvældende. At bruge materielle ting til at lette de praktiske processer er derfor yderst anbefaleligt. En el ladcykel kan gøre diverse aktiviteter hurtigere, lettere og ikke mindst meget sjovere for både forælder og for barnet, hvis dette er med på farten.

Fordelen ved et lad

El ladcykler er større, mere robuste og nemmere at cykle med end normale el ladcykler, og dette gør det muligt med et større og stærkere lad, som kan bære mere end normalt. Et sådant lad kan bruges til mange forskellige formål. For den travle småbarnsforælder er det oplagt at udnytte muligheden for at kunne transportere barnet nemt og sikkert igennem byer og ad landeveje. Barnet har masse af plads i ladet, og sidder trygt og godt i den kasselignende konstruktion. Samtidig er der også plads til en taske og diverse udstyr ved siden af.

Et andet tidspunkt hvor et lad virkelig kommer til at være en gave, er når der skal handles stort ind. Forældre ved, at en hurtig tur ned til det lokale indkøbscenter hurtigt kan udvikle sig til noget, som minder om en mindre gardering til en nærliggende krig eller en apokalypse. Bleer, mælk, saftevand, leverpostej og rudbrød fylder, og på en normal cykel bliver det nemt til en ganske umulig mission. Men med et ordentlig lad og en motor bagpå, så er der pludselig intet problem. Her kan man lynhurtgt smide alle varerne ind foran, og så trille hjemad uden sved på panden.

Nyd fordelene ved en motor

Men det er ikke ladet, som virkelig gør at en el ladcykel er en unik og helt fantastisk nyttig maskine. Dette er derimod den motor, som er indbygget på cyklen. Motoren er en simpel konstruktion som typisk sidder bag på cyklens baggagebære, og som er drevet af et batteri. Men denne lille motor betyder alverden for både komforten og farten for cyklisten. Med en motor kan man nemlig cykle meget hurtigere, og man kan bestige de stejleste bakker uden at mærke særligt meget til hverken svedige armhuler eller brændende lunger.

For en forælder er det genialt at kunne komme langt og hurtigt uden at tære for meget på kroppens resurser. Når man henter og afleverer barnet i børnehave, vuggestue eller skole er der ofte fart på, og det er dejligt at kunne komme hurtigt til og fra. Det er også en fordel at kunne cykle hurtigt, når man har et utålmodigt barn siddende foran. Sidst, men ikke mindst, letter motoren også en utrolig stor del af byrden af at have et velvoksent barn, hvis vægt man udover sin egen også skal drive fremad hen langs cykelstier og veje. På den måde kan man få mere overskud som forælder.