Derfor bør du overveje at få danskvand i din vandhane

Mig og min mand er utroligt glade for danskvand. Vi drikker det til morgen, middag og aften. Det betyder at vi tit ender op med massere pantflasker og vi skal ofte slæbe på tomme plastikflasker, når vi skal ind og handle ind. Vi har længe haft overvejet om vi skulle få installeret et vandanlæg, som kunne forsyne os med danskvand, så vi slap for alt det slæberi. For en månedstid siden tog vi så beslutnignen om at få installeret et vandanlæg og vi er simpelthen så glade for resultatet. Derfor har jeg tænkt mig at dele ud af de fordele dette har haft for os og vores lille familie.

 

Spar på plastforbruget!

Det er ikke nogen hemmelighed at plastisk er skadeligt for miljøet. Jeg havde ofte en lidt dårlig smag i munden, når jeg kiggede på det kæmpe pladsforbrug vi havde i husholdningen med alt det danskvand som vi sendte i omløb. Nu har vi fået skåret 80 % ned på alle de plastikflasker, som vi køber hvilket er positivt. Jeg har længe gerne ville gøre noget mere ved miljøet og det aftryk vi sætter. Det her er så første skridt på vejen. Flere virksomheder tilbyder også returnering af Co2 patroner. Hvilket betyder at vi ikke skal købe nyt hele tiden.

 

Hvordan får jeg danskvand i min vandhane?

Jeg var til at starte med ikke selv klar over processen, fordi jeg ikke kendte nogle der have danskvand i vandhanen. Derfor var der ikke andet for, end selv at lave noget research. Så jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt frem til virksomheden Watertrade. Watertrade sælger Co2 patroner og vandsystemer og inde på deres side har de en fin forklaringsvideo, som forklarer hvordan du får danskvand i din vandhane. Det jeg gjorde var at bestille et Grohe Blue vandsystem, som min mand installerede. Hver gang vi løber tør for Co2 patroner, får vi returneret dem gratis. Så hele processen fungerer super let.

 

Du kan også få kogende vand i vandhanen

Mig og min mand er forbavset over hvor meget tid vi har sparet på at slæbe på flasker, at vi nu overvejer at udvide vores løsning til at få kogende vand i vores vandhane også. Dette er er nemlig også muligt med Grohe Red. At man lave varm kaffe, koge pasta osv. Uden at skulle vente på en elkoger, er simpelthen noget jeg tror vi vil nyde! Nu har du i hvert fald læst mine erfaringer med danskvand i vandhane og jeg synes også du skal overveje det,, hvis du er glad for danskvand!