Derfor bør du vælge varmebehandlet træ til dine eksportvarer

Hvis du er ejer af en virksomhed, der eksporterer varer til udlandet, har du uden tvivl gennemtænkt mange ting. Blandt andet har du sikkert produktudviklet til den store guldmedalje, så dit produkt kan adskille sig fra konkurrenterne. Du har sikkert også brugt oceaner af tid på at finde det rette personale, der kan støtte dig i din forretning. Du har formentlig også brugt en masse tid og midler på både salg og markedsføring.

Derfor er det også essentielt, at din eksportemballage er i top. Al dit hårde arbejde skal bestemt ikke falde til jorden, fordi du valgte noget forkert emballage til dine varer. Emballagen skal nemlig sørge for, at dine produkter forbliver sikre under hele transporten.

Sådan vælger du den rette emballage

Emballagen skal beskytte dine produkter mod slag og stød. Både når produkterne er opbevaret på lageret, og når de bliver afsendt. Derfor er der god grund til at vælge træemballage. Det er nemlig et både sikkert og fleksibelt emballage, der kan passe godt på dine produkter.

Samtidig er træ også et bæredygtigt materiale. Det skyldes, at materialet ikke afgiver mere C02 end det optager. Det betyder med andre ord, at der – miljømæssigt – ikke er forskel på træet, der rådner på skovens bund og så det træ, som du anvender i din emballage.

Derfor skal din træemballage være varmebehandlet

Men selvom træ er et bæredygtigt materiale, kan du ikke blot vælge et hvilket som helst træmateriale. I stedet er det vigtigt, at træet bliver varmebehandlet. Træ kan nemlig indeholde skadedyr og plantesygdomme.

Når du køber varmebehandlet træ, undgår du dog begge dele. Derfor er varmebehandlingen også et lovkrav i mange lande.

Få varmebehandlet træ leveret til din virksomheds hoveddør

Uanset om du er bosat i Egå, Risskov, Århus eller endda på Djursland, kan du varmebehandlet træ leveret til din virksomheds hoveddør. På den måde kan du trygt afsende dine produkter til det store udland uden bekymringer for produktets stand, når det ankommer. Du kan købe træemballagen lige her: https://www.meyland-tomrer.dk/traeemballage/