Din guldsmed

Valentin dag nærmer sig og kvinder vil fejres. Det er så mærkeligt, af mærkelige årsager, så er det blevet sådan, at det er manden i forholdet, der skal overraske kvinden. Hvordan det er blevet således, lader vi lige stå et øjeblik. Det vigtige er, at du som mand husker at gøre, hvad der forventes af dig – altså hvis du vil undgå en sur kæreste eller kone. Til valentinsdag forventer kvinden at blive overrasket – men ikke på en hvad som helst måde. Overraskelsen skal være romantisk og noget hun kan fortælle sine veninder. Det skal være noget hun kan blære med. En ring, et armbånd – bare noget i guld, altså noget der har kostet en masse penge er nok for at gøre kvinden glad.

 

Det er langt fra alle kvinder der er sådan, de fleste kvinder vil gerne huskes hverdag og ikke én gang om året. En måde at gøre det på er at give kvinden et halskæde, armbånd i guld eller sølv – som hun kan have på hverdag og blive mindet om, hvor meget du holder af hende. Det er egentlig ikke særlig meget kvinder kræver. Kun at blive husket og føle sig elsket. Du kan hos en guldsmed finde rigtig mange forskellige smykker, der kan gøre en kvinde glad. Du kan også være med til at designe noget personligt, noget unikt. Du behøver ikke at være vildt kreativ. Du kan f.eks. få indskrevet jeres navne i vedhænget på en halskæde. Der skal virkelig ikke meget til for at gøre en kvinde glad. Du kan også vælge at give en lignende gave til din mor – hun vil uden tvivl blive rigtig glad.

 

Skal du giftes – først forbi en guldsmed

 

De fleste drømmer om et ægteskab. Det sker ikke bare pludseligt, der er en masse traditioner før brylluppet. F.eks. bliver man først forlovet – det kræver nogle ringe. Derfor skal du forbi en guldsmed, du kan komme forbi her ACM-Design.

 

Der er et kæmpe udvalg af ringe til ham og hende. I finder den der passer bedst til jer og jeres stil. Skal det være guld eller sølv og alt andet. Hvis I gerne vil gøre jeres ringe mere personlige, kan I få indskrevet jeres navne og dato på forlovelsen – så er I sikker på at den aldrig bliver glemt. Det er også en hjælp til manden i virkeligheden, det så typisk at mænd glemmer sådanne datoer, hvis det bliver indskrevet i ringen, er det noget nemmere at huske.

 

Der findes ingen følelse der overgår følelsen af at blive elsket og elske. Derfor lad din kære vide, hvor meget hun/han betyder for dig. Lad dig elske og blive elsket. Overrask med en ring.

 

En guldsmed er bare helten, når der skal gives personlige gaver. Det kan være op til fødselsdage men især optil konfirmation. Du kan give dine børnebørn vedhæng som de kan tage på. Der findes næsten ingen grænser for, hvad du kan finde som vedhæng. Du kan også være kreativ og få designet et helt særligt et. Det er kun fantasien, der sætter grænser.