Få ekstra råderum med en kassekredit

Med en kassekredit får du et ekstra råderum og beløb, som kan virke til reserver til eksempelvis uforudsete udgifter m.m. Fordelen ved en kassekredit kontra andre lånemuligheder som giver et ekstra råderum, er at du udelukkende betaler kun rente af det beløb, som du bruger, og du har mulighed for en meget fleksibel tilbagebetaling. Kassekreditten kan du benytte dig af, som du vil eksempelvis hvis din vaskemaskine, køleskabe eller ovn skulle gå i stykker og du skal ud og erhverve dig en ny uden at ødelægge det normale budget med faste udgifter. Du kan også benytte dig af kassekreditten til sjovere ting som produkter fra Gokredit eller andre webshops. Derudover er kassekreditten også både en lettere og hurtigere proces end et traditionelt banklån, plus det giver dig muligheden for at slå til med det samme, at du ser et godt tilbud og ikke først skal igennem en længere låneproces derfra.

 

Med en kassekredit betaler du som tidligere nævnt udelukkende renter af det som du bruger, og det er storset fuldstændig op til dig selv, hvornår du ønsker at betale pengene tilbage. Kassekreditten kan du nemlig tilknytte din lønkonto, således at din gæld automatisk bliver mindre, når lønnen går ind. På den måde får du altid den lavest mulige rente ad kassekreditten. Slutteligt er det muligt for kassekreditten, at løbe op imod 5 år og kan søge om kassekredit både i en netbank og mobilbank.

 

Forskellen på lån og kredit

Et lån er et enkelt beløb, som du modtager af en gang, der skal tilbagebetales med afdrag over en periode, som er aftalt med banken eller pengeinstituttet. En kredit er derimod typisk noget, du kan få på et kreditkort eller som en kassekredit. Kreditten bliver anset mere som et råderum i økonomien, som du kan udnytte hvis du får behov for det. Det er dermed ikke nødvendigvis sikkert, at du kommer til at benytte dig af kreditten, men du har muligheden for det økonomiske råderum. Kreditten bliver ofte tilknyttet en lønkonto, så du ikke betaler tilbage i faste afdrag, men fra din lønkonto, som er medvirkende til at renten bliver den lavest mulige.

 

Hvad koster dit lån? – sådan ser du det

 

Der findes et utal af muligheder for at låne penge. Lån i traditionelle banker, lån online, kassekredit m.m. Derfor kan det være svært at finde ud af hvilket lån, som er mest fordelagtigt for en selv og sammenligne de forskellige lån med hinanden. Men det er utroligt vigtigt at finde de bedste lån, da netop dette, kan spare dig for tusindvis af kroner hvert eneste år i lånets løbetid. Derfor er det også vigtigt, at du kan finde ud af at se hvad dit lån det koster. Når du skal vurdere og sammenligne forskellige lån, kommer du nemlig til at se begrebet ÅOP – årlig omkostning i procent. Dette er en beregning og prisen for omkostningerne for lånet årligt. Derfor er ÅOP det vigtigste element at sammenligne de forskellige lån med hinanden på.