Find jeres nye drømmehus i Rørvig

Det sidste års tid har danskerne virkelig fået øjnene op for glæden ved at nyde vores egen, danske natur. Der findes så mange smukke og helt unikke steder i Danmark, som bare venter på at blive oplevet og nydt i fulde drag.

Hvis man går i købstanker og ønsker et drømmesommerhus nær en skøn sandstrand og et dejligt havne – og bymiljø er Rørvig et oplagt sted at søge hen. Her kan I med fordel kontakte en succesfuld og pålidelig ejendomsmægler i Rørvig, der har stor erfaring med at sælge det helt rigtige sommerhus.

Nyd det skønne havnemiljø

Rørvig er forbundet via havsiden med færger, der sejler mellem Hundested og Rørvig. Turen tager cirka tyve minutter, og er et dejligt afbræk fra hverdagen, når man står på færgens dæk og får vind i håret og nyder den smukke udsigt ud over havet.

Tager man færgen fra Hundested, er det et dejligt syn at nærme sig Rørvig Havn. Rørvig Havn er kendt for sit menneskeliv, der er der stort set hele året rundt. Her ligger en dejlig fiskerestaurant, hvor der kan nydes alskens godt fra havet.

Derudover er der en rigtig god fiskemand, der sælger diverse fisk og skaldyr, som man kan købe med hjem til sommerhuset.

Bad på Rørvigs skønne strande

Det minder næsten om en bounty strand fra rejsekatalogerne, når man ser strandene i Rørvig. De er fyldt med smukt og lyst sand og har flotte og eventyrlige gryder.

Selve stranden er meget børnevenlig, idet der er lavt et godt stykke ud i vandet, så man ikke skal være bange for, at det pludselig går dybt ned. Det er derfor en oplagt strand at tage til, hvis hele familien gerne vil have en dejlig dag ved vandet.

Går man ned til stranden fra afkørslen ved Lyngkroen, kan man parkere for enden af vejen og dernæst gå det sidste stykke gennem en flot fyrrenåleskov.

Nyd Rørvig by

Rørvig by er også rigtig hyggelig, og byder på dejlige restauranter og en kro. Her kan I spise mad, der er i klasse med den bedste gourmetmad.

I kan enten sidde udendørs eller indendørs, alt efter vejret. Der er noget for enhver smag, og det er bare med at vælge det mad, som I allerbedst kan lide. I kan også bestille vin eller øl til maden, der fuldender smagsoplevelsen på bedste vis.

Tag fiskenettet med

Fordi Rørvig ligger så smukt ved vandet, kan I med fordel tage et fiskenet med, når I er i jeres nyindkøbte sommerhus eller helårshus. Her kan I tage børnene med på havnen, hvor de kan ligge på badebroerne med deres fiskenet og se, om de er heldige nok til at fange hundestejler eller rejer.

Hvis de fanger noget, kan I altid slippe dem ud igen og dernæst prøve igen. Køb gerne en fiskefrikadelle hos fiskemanden, og spis den på havnen, og få smagsoplevelsen af fisk og hav helt ind under huden. Når I har haft en dejlig dag på havnen er det jo dejligt, at I bare kan tage direkte hen i jeres sommerhus og bare nyde livet.