Guide: Sådan sminker du en sminkedukke

De fleste piger elsker sminkedukker, da man herigennem kan få lov til at øve sig i det med make-up. Man kan prøve det af på sminkedukken og lege hermed. Processen kan dele det op i fem trin.

Søger man i øvrigt en sminkedukke, så vil man kunne finde en på Legetøjseksperten, samt alt det man skal bruge til.

 

Trin1: Først så handler det om forberedelsen, hvor man gør det hele klar og sætter alt det frem, man skal bruge. Så får man følelsen af rent faktisk at være en stylist. Altså skal sminkedukkens make-up findes frem, samt alt til håret.

 

Trin 2: Så er det i gang med øjnene. For øjnene er altid noget af det vigtigste, da man her især gør sig umage, for at få det til at se så pænt ud som muligt. Det skulle helst ikke blive snusket. Samtidig kan man også her være kreativ og afprøve forskellige stilarter.

 

Trin 3: Næste skridt er læberne, som også er et af de vigtigste elementer i sminkningen. Her handler det om at lave de flotteste læber, som kræver præcision. Man skal her finde den helt rigtige farve og få det til at matche med øjnene.

 

Trin 4: Når man har styr på det vigtigste make-up, så gælder det selvfølgelig håret. Håret skal redes og sættes op på den måde, man ønsker. Her kan man prøve sig frem med forskellige frisurer og finde det, som man synes passer bedst til den make-up, man har fået lagt.

 

Trin 5: Til sidst er der bare finpudsning tilbage. For selvom man har gjort alle processer, så godt som muligt, så kunne det være, der skulle tilføjes et par detaljer. Det kunne være en lille skønhedsplet på kinden eller lidt rødt på kinderne. Altså lige de sidste detaljer.

 

Og så er man kommet i mål. Herefter er det at nyde resultatet og er man ikke tilfreds, er det blot at starte forfra.