Husk sommerdæk på bilen

De varmere temperaturer er kommet. Har du ikke fået skiftet til sommerdæk på bilen, er det på høje tid at tænke på det. Det er en af de opgaver, der bare skal løses. Du kommer ikke udenom.

Heldigvis er det slet ikke så besværligt, hvis du bor i Aabenraa eller omegn. Så kan du meget nemt komme af med vinterdækkene og få sommerdæk på bilen i stedet.

Det kan være en god idé at skifte til sommerdæk. Der er flere fordele ved at køre med sommerdæk i sommerhalvåret og vinterdæk i vinterhalvåret. Det er heller ikke ret besværligt at skifte. Kan du ikke klare det selv, kan du nemt finde hjælp til det. Du behøver ikke engang at køre efter det.

En god idé at skifte

Det er en god idé at skifte til sommerdæk, når vejret skifter. Din bil kører mere økonomisk på sommerdæk. Det betyder ikke, at du kan køre på dem hele året. Om vinteren har du nemlig brug for vinterdækkene. Men når der ikke er brug for dem mere, kan du skifte til sommerdæk. Når temperaturen kommer over 7 grader, kan du begynde at køre på sommerdæk.

Det har betydning for bilens vejgreb og bremselængde, om du kører med sommerdæk eller vinterdæk. Derfor bør du køre med dæk, der passer til årstiden. Så har du størst sikkerhed og størst køreglæde.

Der kan selvfølgelig også være andre tidspunkter, hvor det er en god idé at få skiftet dine dæk ud. Når de er blevet slidt ned, skal de skiftes. Det gælder uanset, om det er sommerdæk eller vinterdæk.

Nemt skift i Aabenraa og omegn

Det behøver ikke at være besværligt for dig at skifte til sommerdæk. Heller ikke selvom du ikke selv kan klare opgaven. Bor du i Sønderjylland, så kan du få skiftet dine dæk meget nemt. Få fx skiftet til sommerdæk i Aabenraa.

Med SkiftLet kan du bestille et dækskifte, som foregår lige der, hvor din bil er. Du kan få skiftet til sommerdæk, imens du er på arbejde. Du kan få skiftet dine dæk derhjemme. Har du brug for en lapning ude på landevejen, kan du endda få hjælp til det.

Det bliver næsten ikke nemmere for dig, når du selv kan bestemme tid og sted. Du skal ikke planlægge en tur på værkstedet. Værkstedet kommer til dig.

Spar plads og besvær

Det vil spare dig for en hel del besvær at få SkiftLet til at komme og skifte til sommerdæk for dig. Du skal ikke gøre andet end at lave en aftale. Så får du sommerdæk på bilen. Du behøver ikke selv at løfte andet end en telefon.

Vil du oveni også spare plads, så kan du få dem til at tage dine vinterdæk med og opbevare dem for dig. Opbevaring af dæk på et dækhotel er smart. Du skal ikke selv have dem liggende. Et sæt bildæk fylder ret meget. Du skal heller ikke finde dem frem, når de skal skiftes. Du aftaler bare en tid og et sted, og så bliver de skiftet ud.