Hvordan håndterer din kommune jeres affald?

Jeg kommer fra en mindre kommune i Jylland og vi har længe gået og tænkt på hvordan vi får en grønnere løsning til håndtering af vores affald. I disse tider mener vi at det er supervigtigt hele tiden at tænke miljøet ind i vores løsninger. Befolkningen har stadig mere fokus på dette og det er rigtig god branding for kommunen. Derfor ledte vi med lys og lygte efter en virksomhed der har kunne håndterer vores affald på en grønnere måde.

 

PHP-service var det vi ledte efter

Vi startede med at høre rundt omkring i netværket om der var nogle der havde gode erfaringer med sådan en virksomhed. Min veninde Annette arbejder for Roskilde kommune og fortalte mig at PHP-service leverer en fremragende service. Derfor delte jeg nyheden med mit team og vi besluttede os derfor for at tage aktion på det. Jeg kontaktede PHP-service og i den efterfølgende uge, havde vi et møde med dem. De var supervenlige og havde den perfekte løsning til os.

 

Det er vigtigt at tænke på miljøet!

Som kommune er jeg af den holdning at det er supervigtigt at tænke på miljøet. Det er vigtigt at vi som kommune er foregangsmænd og tager vores ansvar seriøst. Tilmed har det flere brandingmæssige fordele. Der er mange borgere som prioriterer at leve i en sund grøn kommune. Derfor mener jeg at miljøet er noget der skal have første prioritet ude i kommunerne.

 

Dem vil jeg anbefale

Derfor vil jeg klart anbefale PHP-service, vi har været super galde for hvordan de har håndteret vores kommune affald. De har leveret, samlet og monteret vores affaldscontainere. Tilmed vedligeholder de også vores containere, så vi ikke skal stå med noget praktisk selv. Så hvis din kommune mangler en sund håndtering af affald vil jeg klart anbefale PHp-service.