Planlæg jeres vinterferie 2019, og glæd jer

Vinterferien 2019 har ladet vente på sig. Mange familier og venner tager på den årlige skitur til de høje pister i udlandet. Andre foretrækker at komme sydpå og mærke varmen, som har været forsvundet i Danmark et par måneder.

Skal I spare de kilometerlange bilkøer og de store ferieudgifter, så kan det danske land byde på en gennemført god ferie for hele familien.

Skal I have noget at gå og glæde jer til – om så vinterferien er i uge 7 eller 8 hos jer? Så planlæg vinterferie 2019 i god tid i Danmark.

 

En aktiv vinterferie – selv uden ski

Er en aktiv ferie tiltrængt for vennerne eller familien? Eller elsker I bare at bevæge jer og brænde en masse energi af udenfor og dermed få frisk luft og endda mere energi?
Så kan vinterferien planlægges efter gode, lange cykelture i de danske, jyske skove. Eller langs stranden på asfaltvejen i for eksempelvis Løkken.

Vejret i vinterferien er sjældent spækket med metervis af sne i Danmark. Derfor kan det ikke begrænse jer, hvis I drømmer om frisk luft, at komme ud i det fri og holde ferie sammen inden for landets egne grænser.

Vesterhavet langs Løkken kan lokke med et iskoldt vinterbad i bølgen blå. Badeland kan måske også lokke de yngre familiemedlemmer, hvor vandet indenfor er tilstrækkeligt varmere. Der findes masser af vandlande i Jylland med sjove rutsjebaner og badedyr – som også har lidt til jer, der drømmer om en wellness oplevelse, boblebad og aromabade.

 

Aktiviteter for børn og voksne i vinterferien

Vinterferien giver en uges kvalitetstid med dine yndlingsmennesker.
Der er et hav af valgmuligheder for, hvad I kan benytte al den dejlige fritid til sammen.

Tager I til Løkken kan I få mange timer til at gå i bolcheriet, hvor I kan se hele processen, og samtidig også lave jeres egne bolsjer med forskellige smage i næsten alle regnbuens farver.

Har I lyst til mere historiske oplevelser, kan familien besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor der er masse arrangementer for alle aldre. Samtidig kan både de små og store lære nyt om Danmarkshistorien og om Aarhus by.

Skal den lærerige attraktionsdag være spækket med mere kulturelle aspekter, kan turen altid runde kunstmuseet ARoS. Museet er spækket med traditionel kunst, men også inkluderende kunst, som både børn og voksne kan nyde godt af. Museumsbesøget kan slutte af med det populære selfie i ARoS regnbuen.

 

Vinterferie med masser af sjov i Kattegatcentret

Skal vinterferien stå på lidt forskellige planer, så kan en feriebolig til hele familien være en god løsning. På den måde har I en dejlig base eller ramme for ferien og I kan besøge attraktioner og oplevelser rundt i ferieparken. Er de små eller de store bidt af havet, kan I eksempelvis besøge Kattegatcentret i Grenå, og få en masse læring om fisk og livet på bunden af havet. Der er alt fra rokker, blæksprutter til havpattedyr. Der er mere end 250 dyrearter som hele familien kan lære mere om.
Skal adrenalinen pumpe i kroppen, er der også mulighed for at dykke med hajer i Kattegatcentret.

 

 

Feriebolig for vinterferie 2019

Vinterferien er en uge som kan bestå både af spændende, nye oplevelser, men også en god mængde afslapning og hygge.

Booker I en feriebolig til vinterferie 2019 kan man få det hele samlet. Ferieboligen giver mulighed for selv at lave dejlig mad i stort køkken med fuld inventar, en lur på sofaen, men bestemt også dagsture til attraktioner og oplevelser både indenfor og udenfor.

Til ferieboligen hører sig også feriepark med smuk natur, en sportshal og badeland til.
Planlæg jeres ferie nu og begynd at glæde jer.