Prøv de populære el-løbehjul

El-løbehjul synes at være det nye sort, når det gælder transportmidler. Fra 1. Januar 2019 blev det lovligt at køre på el-løbehjul i Danmark. Det gjorde det blandt andet muligt for virksomheder at begynde at leje løbehjulene ud. Efter løbehjulene er blevet mulige at leje i større byer, er de blevet enormt populære – både som et praktisk transportmiddel, men også som en som en sjov oplevelse i sig selv. Er du også fan af de nye, sjove løbehjul? I så fald kunne det måske være en idé at få dit eget?

Hvad er et el-løbehjul?

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med el-løbehjul, kan du nok alligevel til en vis grad tænke dig til, hvad fænomenet indebærer. Overordnet set er der ganske enkelt tale om et elektrisk løbehjul – det vil sige et løbehjul, som drives frem af strøm. Det gør blandt andet, at løbehjulene kan drives væsentligt hurtigere frem end et almindeligt løbehjul, og at man derfor kan komme hurtigere fra A til B. Det er også hastigheden, der kan gøre el-løbehjul til en sjov oplevelse i sig selv.

Da det blev lovligt at køre på elektriske løbehjul i Danmark, blev det samtidig bestemt dels, at løbehjulene kun må anvendes på cykelstier, og at de maksimalt må kunne køre 20 km i timen. Vil du gerne anskaffe dig dit eget, skal du derfor være opmærksom på, at dette er tilfældet for den model, du vælger.

Når et el-løbehjul drives at strøm, betyder det også, at det skal lades op fra tid til anden, som ethvert andet eldrevet apparat. Vælger du en god variant, kan du dog komme temmelig langt på en opladning, og mangel på strøm vil således ikke være noget, du skal bekymre dig om.

 

Hvilken variant skal jeg så vælge?

Der findes flere forskellige varianter af elektriske løbehul på markedet, og har man ikke den store erfaringer men el-løbehjul, kan det være svært at vide, hvilken variant, man skal vælge i tilfælde af, at man ønsker at investere i sit eget. Gode spørgsmål at have i baghovedet, når du vælger kunne være:

 

  • Hvor langt kører løbehjulet på en opladning?
  • Kan det køre maksimalt 20 km i timen?
  • Hvor længe skal det sidde i oplader for at være fuldt opladet?
  • Er der garanti på løbehjulet?
  • Hvad koster det?

 

Afhængigt af hvor meget og til hvad du ønsker at bruge dit løbehjul, bør du selvfølgelig også opveje pris i forhold til kvalitet. Har du i sinde at bruge dit elektriske løbehjul meget, kan det godt betale sig at investere i en lidt dyrere model og få bedre kvalitet til gengæld. Vil du bare gerne afprøve det at have dit eget el-løbehjul, men ved du endnu ikke, hvor meget du vil få det brugt i praksis, kan du vælge en lidt mere budgetvenlig model, men til gengæld risikere at gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du gerne have et løbehjul af høj kvalitet til en god pris, kan du besøge Gofast, som sælger el-løbehjul af høj kvalitet til gode priser. Løbehjulene overholder naturligvis de danske lovkrav, hvad angår hastighedsbegrænsning og kan foldes sammen på praktisk vis, så du kan tage dit elektriske løbehjul med dig rundt. Der er her tale om et løbehjul, som egner sig godt både til dig, som har prøvet elektriske løbehjul før og til dig, som er nybegynder udi el-løbehjul. Løbehjulet er med sine egenskaber særligt tilpasset dansk lovgivning og er således klar til at komme ud at køre på de danske cykelstier. Med løbehjulet kan du se frem til at komme hurtigere og sjovere fra A til B.