Regnslag til dig personligt eller til dine kunder

I Paraplybutiks shop slår vi et slag for at holde dig tør, når det lunefulde danske vejr sætter ind. Rart er det ikke, når Thor farer hen over den regntunge himmel, mens han svinger med sin store frygtelige hammer.

Vi lancerer nu de første kvalitetsregnslag. Lad ikke regnen komme i vejen, når du pakker din poncho til vådt vejr i cykeltasken. Denne kreation i blåt haren indbygget hætte og oversize designs. Det elegante letvægtsdesign garanterer en pålidelig beskyttelse,så du og din indre beklædning forbliver tør, når regnen sætter ind.  Du kan supplere med vore paraplyer, hvor du kan vælge mellem et bredt sortiment og regnudstyr, der vil få selv den mest regntunge dag til at tage sig bedre ud og give dig et lysere sind.At cykle i vådt tøj er ikke specielt sjovt, især nårtøjet tager lang tid at tørre, når du endeligt er nået frem på arbejde. Hvis du bor på et sted som i Danmark, er regnvejr en del af livet, og det må vi acceptere. Du kan enten blive våd, når det regner, eller du kan finde den perfekte måde at holde dig tør på. Det bedste ved dette regnslag cykel er, at det er lavet specielt til cykling. Dette cykelslag er typisk udstyret med en ekstra lang hale, der gør det muligt at sidde på det og undgå en våd bagdel. Faktisk yder regnslaget dig fuld dækning fra dit hoved og ned til lårene. Dækker regnslaget ikke helt, kan du altid gardere dig ved at være gummifodtøj og overtræksbukser.

Og så kan en poncho til regnvejr også bruges til at reklamere for din virksomhed, enten dit brugerdefinerede logo eller den besked du vil have påtrykt. Regnslag vil fremme din virksomhed eller event.Regnslag i forbindelse med din marketing B2C eller B2B vil være virkelig god promotion. Regnslag med tryk på, er noget alle vil elske. Her har du den ideelle salgsfremmende nyhed, som du kan give til dine kunder i forbindelse med messer, skoler, udflugter og lignende. Har du lyst til at prøve kræfter med dette, skal du gøre følgende:

– Fortæl os logoets størrelse eller omfanget af teksten, du skal have på dit regnslag.

– Fortæl os hvor mange farver, der skal indgå i dit logo – en eller flere farver.

– Fortæl os hvor hurtigt ønsker du dit tryk leveret. Har du ikke alt for travlt skal du være klar over, at desto mere tid du giver os, desto lavere bliver prisen.

– Fortæl os, hvor mange paraplyer du ønsker leveret?

Produktfakta:

Regnslaget sælges i farven blå til den eksklusive pris af 39 kr. Regnslaget leveres med hætte og snøre om ansigtet i universel størrelse (131/93 cm.).

Materialet: PVC (0,13 mm)

Nettovægt: 290 gram

Bruttovægt: 324 gram