Så nemt er det at blive røgfri med en e-cigaret

Som ryger kan det være yderst svært at slippe af med rygetrangen. Mange falder i igen, så snart de er stoppet. Selvom intentionerne kan være der og ønsket i den grad også, så kan realiteterne bare være sværere. For det svære ved et rygestop er også udover nikotin trangen selve den gode og hyggelige stund man kan forbinde med at ryge. Det at gøre selve rygehandlingen kan være svær at give slip på. Derfor er de mange e-cigaretter, som nu er dukket op på markedet geniale, da de netop løser mange af disse problemer. Det har ikke været nemmere at blive røgfri end det er nu.

 

Grunden hertil er ganske enkelt at man ved en e-cigaret får alt det man ønsker og godt kan lide ved en cigaret men uden selve røgen og alle de skadelige og farlige elementer. Ved en e-cigaret får man stadig den samme følelse af at ryge, den danner en damp, samt den giver et sug i halsen og så har den tilmed også smag af en cigaret. Så ønsker man at blive røgfri kan man med den rette e-cigaret snildt gå fra den ene til den anden uden nogen kvaler. Trangen viol ikke opstå på samme måde og man kan fra den ene da til den anden blive røgfri uden nødvendigvis at blive cigaretfri.

 

Er e-cigaretten også løsningen på dine røg problemer?

Rygning er noget som flere og flere forsøger at komme til livs med og ikke mindst samfundet generelt. Der laves reguleringer og rygernes vilkår forværres næsten år for år. Dernæst er der også alle de skadelige påvirkningen fra røgen som kan give en kraft og andre helbredsskader. Livet som ryger er ikke, som det har været og mange ser og oplever konsekvenserne heraf. Dog er rygetrangen svær for mange af komme af med, hvor meget negativ påvirkningen man ellers måtte støde på omkring cigaretter. Her kan e-cigaretten komme som ens ultimative redning, da man her ikke behøves at fralægge vanen helt men kun den dårlige side af den.

 

For mange er e-cigaretten allerede blevet deres redning og løsning på rygestoppet og rygeproblemerne. Så måske e-cigaretten også er løsningen på dine røg problemer? En e-cigaret stiller ikke de samme høje krav til dit rygestop. Man finder også i dag e-cigaretter som minder så meget om den almindelige cigaret i form og smag at den kan gøre overgangen meget nemmere end ellers. Mange ønsker nemlig en e-cigaret som ligner cigaretten så meget som muligt, da det ofte blot er den farlige og skadelige røg, man ønsker at undgå. Herved bliver det endnu nemmere at skifte til en e-cigaret og droppe røgen helt.

 

Hvorfor e-cigaret og ikke bare rygestop?

Alle ved at rygning er skadeligt for ens helbred og i længden er noget man kan dø af. Så derfor vil man måske også tænke at man skal stoppe helt med at ryge når man stopper, så man ikke falder i igen eller bliver fristet. Men sagen er den at et totalt rygestop for mange kan være en stor udfordring. Mange behøver også fortsat nikotinen som er det der giver afhængigheden, hvor det kan tilføres igennem tyggegummi eller plastre. Problemet med de løsninger er bare at de ikke simulere en cigaret godt nok og derfor ikke altid holder i længden og slet ikke for alle. Derfor kan en e-cigaret være en bedre løsning, da denne giver en mere naturlig erstatning. Man har stadig følelsen af at ryge, men undgår røgen og de skadelige påvirkninger. Herved kan man stoppe næsten fra den ene dag til den anden eller lave en lettere overgang uden at falde tilbage igen.