Søger du reklameslik til din virksomhed?

Jeg har en mindre startup virksomhed, som udvikler apps til virksomheder. Den klart mest effektive markedsføringsstrategi for os indtil videre har været at deltage i udstillinger messer. Vi længe tænkt hvordan vi kunne bringe vores udstillingsstand til næste niveau. Vi har fået lavet bannere og visitkort, men vi følte at vi manglede det ekstra for at overbevise folk om at vores system var det rigtige for dem. Derfor kom min partner på idéen om at tilbyde reklameslik. I første omgang tænkte jeg at det var da dumt at bruge penge på netop dette. Men min partner har gode talegaver, så han endte med at overbevise mig alligevel.

 

Hvor finder man den rigtige leverandør?

Mig og min partner begyndte at høre os omkring i netværket. Var der måske nogle som kendte en god leverandør til bolcher med logo? Min ven Jens som jeg har gået i gymnasiet med, havde tidligere benyttet leverandøren Profil Konfekt med stor succes. Derfor tog jeg med det samme kontakt. Jeg snakkede med en venlig fyr,  som var klar til at hjælpe mig med opgaven. Inden længe sendte han mig et tilbud, som vi gik med.

 

Derfor er reklameslik relevant

I disse digitale tider kunne man jo sagtens spørge sig selv om reklameslik overhovedet stadig er relevant. Det var i hvert fald det jeg tænkte da min partner bragte ideén på bordet. Men ironisk nok har jeg fundet ud af efter at det er lige netop derfor at reklameslik stadig er relevant – måske mere end nogensinde. Næsten alle virksomheder flytter deres markedsføring over på de digitale kanaler. Det betyder at fokus på offline markedsføring for længst er flyttet over på online markedsføring. Derfor gør det indtryk hos potentielle leads hvis de får noget fysisk, fordi de er vant til at blive bombarderet online. Reklameslik kan være dit offline visitkort. Leads tager dit bolsje i lommen og mange timer senere bliver de gjort opmærksom på dit logo. Det er ofte små ting som fører til salg.

 

Reklameslik er en succes!

Efter en veloverstået messe med vores bolsjer med logo fra Profil Konfekt. Er det helt sikkert noget som vi vil gøre noget mere i. Til min store overraskelse tog vores leads glædeligt imod bolcherne og vi har fået mange henvendelser siden da. Derfor vil jeg gerne give dette lille trick videre til andre personer der skal til messe eller lignende. Sørg for at have reklameslik med, så dine kunder husker dig!