Sportspræmier styrker motivationen

Vil du have gang i motivationen hos din sportsforening, så skal du have fat i nogle sportspræmier. På den måde kommer der noget på spil, og de vil arbejde hårdere for en sejr eller for at få den medalje for bedste spiller. Alting bliver lige lidt sjovere for alle parter. Især hvis man sætter gang i et helt awardshow for hele foreningen, hvor alle lige pludselig har mulighed for at vinde noget. Se udvalget af sportspræmier her.

Øget motivation

 

For præmier giver en øget motivation, uanset hvilken sportsgren eller anden forening, du er en del af. Både børn og voksne bliver glade for at vinde noget, uanset hvem de er, og hvad det er, de vinder for. Den oplagte måde at bruge sportspræmier er at uddele en hel række én gang om året i den lokale fodboldkub, hvor man så kan få præmien for året spiller i alle de forskellige rækker og hos begge køn. På den måde har de alle noget at kæmpe for i løbet af året udover selvfølgelig at vinde de turneringer, de deltager i.

Derudover kan man sagtens give en sportspræmie i andre sammenhænge eller andre foreninger også. Man kan give en præmie for årets frivillige til en mor, der har bagt ekstra meget kage i løbet af året, eller en far der har kørt til samtlige kampe.

Man kan også uddele præmier i en for eksempel en spejderorganisation, hvor man ligeledes kan give en præmie for årets frivillige eller til den, der har været med til alle møder hele året og så videre. Så længe alle er med på præmissen, er det kun fantasien, der sætter grænsen, for hvad man kan få en præmie for. Og hvis man synes, én har gjort noget ekstra, så skal vedkommende da have en præmie.

 

Forskellige præmier

 

Og der findes mange forskellige præmier også. Der findes selvfølgelig en hel masse forskellige pokaler, man kan give. Både de små, som måske kan bruges til årets frivillige, og de helt store, dyre som er næsten en meter høje, der kan bruges, når man vinder en turnering eller lignende.

Men der findes også mange forskellige, andre præmier, man kan give, hvis man ikke lige synes, at pokaler er så sjove. Man kan få forskellige medajler – både nogle helt simple nogle, men også nogle der passer til den konkrete sportsgren. Eksempelvis kan man få en medajle til svømning, hvor der er en svømmer på medajlen. Og de kan selvfølgelig alle sammen fås i både guld, sølv og bronze.

 

Der er også alle mulige andre præmier, som kan bruges til noget sjovt. Især i en frivillig forening, hvor man ofte har ret meget fantasi. Der er en figur statuette, en statuette af træ, en award statuette, plaketter, sølvfade og alt muligt andet sjovt. Der er også nogle lidt mere sjove statuer og præmier, som for eksempel kan gives til de lidt mindre hold i foreningen, som vil synes, at det er sjovt. Eller de kan gives til oldboysholdet, hvis de har udmærket sig på en speciel måde.