Træplader

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge træplader til i hjemmet og på nettet kan du bestille dem efter mål og i præcis det materiale du ønsker. Der er stor trend indenfor netop træplader som en del af indretningen i hjemmet – og mangler du inspiration, så læs med her og find ud af, hvad du kan bruge de lækre plader i specialmål til og find ud af, hvor og hvordan du bestiller præcis de plader du drømmer om til dit hjem.

Hylder

Du kan sagtens købe billige hylder i stort set alle byggemarkeder landet over, men skal der kæles lidt ekstra for detaljerne og må både finish og look gerne være både æstetisk og lækkert, så kan du med fordel overveje at bestille dem efter specialmål på nettet.

Find blandt andet smukke træplader i sorter som kirsebær, birk, mahogni og ask, der kan være med til at skabe en hyggelig og varm stemning i dit hjem og samtidig give et mere eksklusivt udtryk.

Spiseborde

For mange er det at købe træplader til indretningen lig med bordplader og det er også det, der er mest populært. Vil du gerne inkorporere træ i hjemmet, så er det også et rigtig godt sted at starte. Pladerne kan købes både i standartmål og efter dine egne mål, hvis du skal bruge noget helt specifikt.

Et spisebord i træ kan være både rustikt og groft, men det kan også være elegant og let. Det handler bare om at vælge den rigtige træsort og parre den med de helt rigtige ben og den finish, der sætter prikken over i’et, for at skabe præcis det bord du drømmer om.

Skriveborde

Ligesom bordplader til spisebordet er populære, så er skriveborde også i stigende grad vundet ind i de danske hjem. Vi efterlader ikke længere arbejdet på jobbet, men tager det i højere grad med hjem – og derfor har flere danske hjem også en eller flere skriveborde stående.

Drømmer I om at gøre arbejdsværelset lidt mere eksklusivt eller skabe et bord, der er helt jeres eget, så er træplader efter mål også en oplagt løsning. Her kan I lege med udtrykket og formen, så  bordet ender med at blive unikt og helt jeres eget.

Reoler

Ud over de mere åbenlyse anvendelser, så kan du også bestille træplader til reoler efter mål. Det betyder, at du kan samle dine egne reoler derhjemme med træplader i den træsort og de mål der passer præcis til jeres hjem.

Det kan være alt fra en hel reolvæg til små og fine reoler til børneværelset eller en enkelt tilpasset reol, der skal passe i et skævt hjørne.

Der er uendelig mange forskellige anvendelsesmuligheder for træplader og bruger du pladerne i samme træsort gennem hele huset, kan du skabe sammenhæng og kontinuerlighed i indretningen på en måde der er både æstetisk og praktisk. Lad dig inspirere af de forskellige træsorter, kanter, samlinger og udtryk, det er muligt at blande og samle til dit personlige udtryk.