Woden Black – lækre lædersko til enhver lejlighed

Enhver mand bør eje et par klassiske lædersko, der passer til ethvert outfit. Det bør være et par sko, der både passer til det klassiske jakkesæt og skjorte, men også til de løse chinos og en t-shirt.  Med sko fra Woden Black er du sikker på at finde et par sko, der fuldender ethvert outfit og passer til enhver lejlighed. Woden Black-kollektionen udspringer af det danske mærke Woden. Kollektionen er baseret på fodtøj i ren læder, hvilket understreger, at kvaliteten er i top. Læderskoene er både praktiske, alsidige og elegante og Woden Blacks eksklusive designs gør det danske mærke populære, både i danske og internationale garderober.

 

Woden Black er altså et dansk mærke, der producerer lækre sko af højeste kvalitet, inspireret af gammeldags fodtøj. Det giver de flotte sko et old-school og retro udtryk, og det tidløse design gør skoene alsidige. De passer dermed til både hverdag og fest og ved investering i et par Woden Black-sko, får du et produkt, der holder længe og kan være en del af din garderobe de næste mange år.

 

Stilrene sko i skandinavisk design

Woden Blacks unikke designs og fantastiske højkvalitets materialer giver et sofistikeret og stilrent look. Læderet er svært at slide op og skoene bliver prikken over i’et i din garderobe. De skandinaviske designværdier skinner igennem i de flotte sko fra Woden Black. Minimalisme og detaljer er forenet i et karakteristisk design. Woden Black har bidraget til, at flere mænd har udvidet deres garderobe med lækre kvalitetssko. Intentionen er, at fortsætte med at forsyne danske og udenlandske mænd med de lækreste sko. For at fastholde danskheden har Woden Black valgt at navngive de mange flotte modeller med danske navne som ’Morten’, ’Lars’, ’Kasper’ og ’Balder’.

 

Woden Black forhandles mange forskellige steder og det danske mærkes høje kvalitet og flotte designs vinder større og større indpas på markedet. Hos Mathstore.dk finder du et bredt udvalg af det lækre fodtøj fra Woden Black. Så klik ind og fordyb dig i de mange flotte modeller og find lige det par, der kan fuldende din garderobe.