Ideer til din 25 års fødselsdag

Min veninde og jeg fylder begge 25 år. Derfor har vi valgt at slå vores fødselsdage sammen, så det bliver til en stor 50 års fødselsdag. Vi glæder os super meget til at fejre dagen med vores venner. Vi er gået all in, og har lejet et selskabslokale. Vi har begge to nok lidt høje forventninger til fødselsdagsfesten. Men hva’ faen’, vi fylder kun 25 år en gang! Det skal fejres med et brag af en fest.

 

Inspiration til pyntning af selskabslokaler

 

Når nu vi er gået all in med selskabslokalet, så vil det, i vores optik, kun være passende at gå all in med pynten også. Vi fandt en rigtig god hjemmeside, der hedder heliumballoner.dk. De havde et kæmpe udvalg af fødselsdags balloner, og det kunne jo ikke have været bedre. Vi fandt hurtigt en hel masse balloner, som straks blev tilføjet til kurven.

Vi skulle jo pynte et stort lokale op, så det betød også at der skulle bestilles en hel masse pynt og balloner. Vi havde fået lidt inspiration fra Instagram til, hvordan vi kunne lave en kæmpe ballonbue, der ville være Instagram worthy. Det er en ting. Derudover, så er temaet for vores fødselsdag, børnefødselsdag. Så der blev ikke sparet på ballonerne.

 

Derudover, så havde vi fyldt dansegulvet op med fødselsdags balloner i forskellige farver. Det kan godt være at de bliver sprængt i løbet af aftenen, men for nu så ser det skide godt ud.

 

Hvis du har et stort lokale, der skal pyntes så kan det godt betale sig at gøre noget ud af pynten. Som regel er de fleste festlokaler grå og kedelige. En god måde at tilføre lokalet lidt mere liv og glade farver, er med balloner. Og det var præcis det, vi gjorde. Og i massevis.

 

Mad ideer til fødselsdagsfesten

 

Da vi har valgt at adskille familie og venner den aften, så spiser vi middag med vores familier før festen. Men det betyder ikke, at vores dejlige venner skal snydes for god mad og snacks. Vi har nemlig tænkt på det hele, og sørget for at bestille noget lækkert fingerfood fra Meyers. Hvis du ikke lige selv har tid, som os, til at stå for al maden selv, så er cateringfirmaer dine bedste venner.

 

Vi valgte at bestille maden fra Meyers, fordi de har noget super lækkert mad. Også er fingerfood altid en rigtig god ide til sådan nogle begivenheder.

 

Vi diskede dog selv op med nogle lækre fødselsdagslagkager. Eller rettere sagt, så lavede min veninde nogle lækre lagkager, men jeg var med til at spise dem.