Hvordan du kan få større succes med din online dating

Online dating er ved at være et af de helt store nye fænomener. En rigtig stor del af de yngre generationer er på en eller flere måder forbundet til datingsider på nettet. Det er en nem og simpel måde, at finde en potentiel partner, og det er nemt at se hvorfor folk har valgt, at tage imod det så positivt. Specielt nu om dage hvor man kan komme til sin datingprofil fra både computeren og telefonen, så er man altså altid tæt på sine potentielle fremtidige kærligheder. Men der er nogle ting, som det kan være rigtig godt at vide, hvis man gerne vil have en relativt stor succes på online dating. Mange mennesker gør ikke disse tng, og når de ikke får den respons de forventer bliver de altså lidt kede af det. Derfor har jeg skrevet denne guide til hvordan du kan få større succes med din dating.

 

Hvordan du optimerer din dating profil

Det første du ser, når du er på online dating, ved en anden person, er som regel deres datingprofil. Det er derfor rigtig vigtigt, at du sørger for selv at have en god datingprofil. Her er nogle tips til hvordan du kan gøre det:

  • Inkluder altid et eller andet interessant på din profiltekst. Et lille faktum om dig eller verden generelt som du kan lide er rigtig godt, for det kan inspirere samtale og gøre det lettere for andre, at spørge ind til dig.
    • Dette kan også gøres, for eksempel, med en lille joke. Så viser du folk, at du ikke er alt for seriøs, og det gør det lettere for dem at tage kontakt til dig først, hvis de vil (plus, hvem synes ikke godt om en komiker?)
  • Du må aldrig lyve på din datingprofil. Eller okay, du kan måske godt pynte på virkeligheden lidt, hvis det ikke er noget som er vigtigt. Men du skal virkelig ikke lyve om noget, som kan være vigtigt. Dette indebærer også dine profilbilleder. Sørg for, at de repræsenterer hvordan du ser ud i virkeligheden, og at de er aktuelle. Mange mennesker vælger at tage billeder fra da de var yngre, eller et billede som ikke er aktuelt fordi det er godt. Men det er ikke en god strategi, for det kan overraske en potential partner når de møder dig for første gang. Du er smuk som du er, stå ved det.
  • Sørg dog stadig for, at det billede du vælger af dig selv er godt. Der er mange mennesker som virkelig er smukke, men de kan virkelig ikke finde ud af at tage et godt foto. Man behøver ikke skamme sig over, at bede en ven om at holde kameraet hvis du har en mulighed for, at tage et flot billede.
  • Find den bedste dating side til dig hos datingpilot.dk

 

Hvordan du tager kontakten til dating

Det er meget nemmere at tage kontakt til mennesker online, end det er i virkeligheden. Men det kan stadig være lidt svært, så jeg har nogle gode tips til dig her til hvordan du kan skrive en god første besked:

  • Skriv IKKE ”hey”, ”hej” eller ”flot pige” eller noget i den stil. Det er meget sjældent det virker (som regel skal man selv være meget attraktiv for at få et svar til det).
  • Kig i stedet på deres profiler og se, om der er noget du kan kommentere på. Det er lidt det samme som det første tip jeg skrev, hvis de har lavet en joke eller skrevet noget du kan kommentere på (måske en hobby?) så er det bare en god måde at vise interesse.

Det var altså nogle hurtig og gode tips til hvordan du kan finde din næste partner på online dating.