Får mere frugt ind i hverdagen med en god og sund frugtkurv

Det er efterhånden gjort rimelig klart, at hvis man ønsker at leve et langt og godt liv, så er det vigtigt, at man lever sundt. For at leve sundt skal man motionere flere gange om ugen, og man skal samtidig også spise en varieret kost, hvor frugt og grøntsager skal være godt repræsenteret. Der findes heldigvis en bred vifte af både grøntsager og frugt, og mens grøntsagerne oftest bruges som tilbehør til aftensmaden, bruges frugten oftere som en snack. Dog er det også vigtigt, at man spiser varieret indenfor denne vifte af frugt og grøntsager. Dette gøres lettest ved, at man følger årstiderne, hvilket samtidig også er mere miljørigtigt.

Selvom det umiddelbart virker simpelt, er der mange, der har problemer med at få nok frugt og grøntsager i deres daglige kost. Dette kan skyldes mange ting, men en af de mest basale grunde er, at man ikke ved, hvor og hvornår man passende kan tilføje en grøntsag eller en frugt. Dette betyder også, at man fravælger at købe bananer og æbler, når de er ude af handle. Dog er den bedste måde at få frugt indenbords ved at have det stående fremme, så det forekommer som en let tilgængelig snack, når man bliver sulten. En god måde at tvinge sig selv til at spise mere frugt er ved at bestille en frugtkurv, der kommer med jævne mellemrum og bringer frugt til familien. Se her http://www.frugt.dk/shop/5-frugtkurve-basis/, hvor der et eksempel på en god frugtkurv med de mest populære frugter i Danmark, såsom æbler, bananer og appelsiner.

Få dine børn til at spise mere frugt med en frugtkurv

Det at få sine børn til at spise sundere er noget, som mange forældre kæmper med. Det kan være svært at få fyldt grøntsager og frugt i børnene, og man ser gang på gang, hvordan forældre giver op i forbindelse med deres guldklumpers kost, når der kommer for meget modstand. Dog kan en frugtkurv være med til at gøre det mere attraktivt for børnene at spise frugt. Det er sjovt og spændende, at der kommer en frugtkurv til døren hver uge. Med den mest basale frugtkurv, kan man samtidig også være sikker på, at det er frugter, der vil falde i børnenes smag, og som samtidig er lette at spise. Derudover har man også altid en snack ved hånden, man kan give med i madpakken.

Vær sikker på at få den rette mængde frugt i en presset hverdag med en frugtkurv

Når man har presset hverdag, hvor både job, familieliv og interesser skal passes, kan det være svært at have overskud til altid at skulle have en lækker og frisk frugtskål, der virker indbydende og hyggelig. Det er ikke altid, at man når at købe ind, men med en frugtkurv er ugen frugtindtag ikke noget, man længere er nødt til at bekymre sig om. Man kan sikre sig, at der altid er frugt tilgængeligt for familiens medlemmer, og der vil derfor automatisk også blive indtaget mere frugt.