Oppustelige kostumer sætter gang i festen

Det er julefrokost tid i Danmark, og de første julefrokoster er allerede blevet holdt.

Sæt gang i festen med et oppusteligt kostume

Det er mange forskellige traditioner blandt venner, når der skal holdes julefrokost. Det kan være pakkelege, drikkespil eller noget helt andet. Min egen gruppe venner har også vores egen lille tradition, som jeg ikke tror er usædvanlig. Hvert eneste år, når det bliver tid til julefrokost, så er det med at finde en god idé til et kostume eller udklædning, om man vil.

Det gode ved udklædninger til fester er, at det aldrig bliver kedeligt. En af de meget populære udklædninger de sidste mange er er oppustelige kostumer – se her. Der er tons vis af forskellige oppustelige kostumer, som man kan finde nemt og hurtigt på internettet. En af de klare favoritter er de udklædninger, hvor det ligner at man ridder en hest eller en dinosaur. Dem kan du bl.a. se på den side, som der linkes til lidt længere oppe i artiklen.

Sov den sikkert ud på en oppustelig sofa

Alkohol og julefrokost går også meget hånd i hånd, og derfor kan der godt opstå mangel på sovepladser ved værten. Sidste år fiksede vi det problem hurtigt og nemt med en oppustelig sofa. Det er nok en meget god idé at holde cigaretter langt væk fra den sofa, for der skal nok ikke mange gløder til før den punktere. Man kan også godt få en meget holdbar sofa, hvis man smider lidt ekstra efter den.

Min egen julefrokost er sat til den første weekend i December i år, og jeg har stadig ikke fundet mit eget udklædnings dragt. Jeg regner med at finde et af de cowboy kostumer med en oppustelig hest, for de er simpelthen for sjove at se på. Skal nok også lige have undersøgt, om det er svært at sidde ved et bord med sådan en hest mellem benene – det har jeg nemlig ikke ret meget erfaring med.

Følg med her på bloggen, for den næste artikel bliver spækket med gode råd til en cykelferie i juleferien. Så hvis du synes det lyder interessant, så er det bare med at holde øje med bloggen, for artiklen bliver droppet en af de næste par dage!